• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Milieubewuste voedingskeuzes
Steeds meer mensen gaan milieubewust eten…

Milieubewuste voedingskeuzes
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Pikante Kerrieschotel

Recept informatie

Dieetcategorie: Balans Slankclub
Personen: 4
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 10-20

Dit Balans Slankclub Recept bevat: 19,5 punten p.p

Ingrediënten

350 gram Provençaalse runderreepjes

1 eetl. olie

400 gram roerbakgroente

450 gram diepvries doperwten

700 gr voorgekookte aardappelschijfjes

Pot kerriesaus (Conimex – 400 gram)

1 dl vifit drink naturel

2 eetl. allesbinder

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200º C; reepjes in de wok in 1 eetl. olie roerbakken; groentemix meebakken, na 3 minuten de erwtjes toevoegen en nog 3 minuten bakken. Voeg de kerriesaus toe en verwarm deze; schep het geheel in een ovenschaal en dek af met de aardappelschijfjes.


Meng de vifit met de allesbinder, schenk dit erover en laat de schotel in ± 30 minuten gaar worden in de oven.

 

* Uw portie is ¼ deel van het recept

 

Tip:

 Het is altijd handig om van een gerecht een dubbele hoeveelheid te bereiden, zodat u de andere helft kunt invriezen. Let er wel op dat u verse ingrediënten gebruikt.

 Ook overgebleven rijst kunt u in porties in de diepvries bewaren.

 

Meer informatie over de Balans Slankclub Methode: Balans Slankclub Afslankmethode

 

Bron: Balans Slankclub

Bekijk meer Balans Slankclub recepten

Volg ons