Pikante Kerrieschotel
Recept informatie
Dieetcategorie: Balans Slankclub
Personen: 4
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 10-20
Dit Balans Slankclub Recept bevat: 19,5 punten p.p
Ingrediënten
350 gram Provençaalse runderreepjes
1 eetl. olie
400 gram roerbakgroente
450 gram diepvries doperwten
700 gr voorgekookte aardappelschijfjes
Pot kerriesaus (Conimex – 400 gram)
1 dl vifit drink naturel
2 eetl. allesbinder
Bereiding
Oven voorverwarmen op 200º C; reepjes in de wok in 1 eetl. olie roerbakken; groentemix meebakken, na 3 minuten de erwtjes toevoegen en nog 3 minuten bakken. Voeg de kerriesaus toe en verwarm deze; schep het geheel in een ovenschaal en dek af met de aardappelschijfjes.
Meng de vifit met de allesbinder, schenk dit erover en laat de schotel in ± 30 minuten gaar worden in de oven.
* Uw portie is ¼ deel van het recept
Tip:
Het is altijd handig om van een gerecht een dubbele hoeveelheid te bereiden, zodat u de andere helft kunt invriezen. Let er wel op dat u verse ingrediënten gebruikt.
Ook overgebleven rijst kunt u in porties in de diepvries bewaren.
Meer informatie over de Balans Slankclub Methode: Balans Slankclub Afslankmethode
Bron: Balans Slankclub
Bekijk meer Balans Slankclub recepten