Kabeljouwfilets met kaas uit de oven
Recept informatie
Dieetcategorie: Calorie arm
Personen: 4
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: > 30
Ingrediënten
1 Kuipje kruidenkaas met knoflook
3 Grote tomaten
500 gr. Kabeljauwfilets
1 eetl. Citroensap
2 eetl. Bieslook
200 gr. Geraspte kaas
Zout
Peper
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Halveer de tomaten en haal de binnenkant leeg (dit heb je niet nodig). Snij de tomaat in kleine blokjes.
Leg de kabeljauwfile in een ovenschaal of op een vuurvast bord. Wrijf de kabeljauwfilet in met citroensap en strooi en wat zout en peper overheen. Strijk de kabeljauwfilet in met kruidenkaas met knoflook zodat het geleidelijk is verdeeld over de vis.
Strooi als laatst de in blokjes gesneden tomaat samen met de fijngehakte bieslook over en bedek het geheel met geraspte kaas. Bak de kabeljauw in 25 minuten gaar en goud/bruin.
Aantal calorieën per protie: 335 Kcal. per portie
Meer informatie over caloriearme diëten: Caloriearme Diëten
Bekijk meer Calorie arm recepten