• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Hoe combineer ik een uitgebreid diner thuis met mijn dieet?
Op dieet en uitgebreid eten thuis. Hoe doe je dat?…

Hoe combineer ik een uitgebreid diner thuis met mijn dieet?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Pilav

Recept informatie

Dieetcategorie: EGA
Personen: 2
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 10-20

Ingrediënten

1 Dubbele kipfilet
1 Prei
1 Blikje halve Perziken
1 Blikje tomatenpuree
40 gram snelkookrijst
Sambal
Ketjap

Bereiding

Knip met een schaar de kipfilet in kleine stukjes. Braad de stukjes kip aan in wat heetgemaakte olie. Maak de prei schoon en snij deze in dunne ringen. Voeg de prei toe aan de kipfilet.

Laat de perziken uitlekken (vocht opvangen) en snij deze in stukjes. Voeg de perziken toe aan het kip/ prei mengsel en laat het in zijn geheel goed garen.

De perziken in stukjes snijden en deze bij het kip/preimengsel voegen. Dit even laten garen. Ondertussen de rijst in wat kokend water opzetten.

Voeg als laatst het vocht van de perziken, de tomatenpuree toe aan het mengsel en roer het tot een geheel. Voeg naar smaak de sambal en ketjap toe. Laat het geheel met de deksel op de pan zachtjes koken tot alles gaar is.

Kook de rijst en serveer dit samen met de kipmengsel.

Meer informatie over de EGA methode: Het EGA Dieet

Bekijk meer EGA recepten

Volg ons