Tagliatelle met zalm
Recept informatie
Dieetcategorie: Koolhydraatarm
Personen: 2
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: < 10
Ingrediënten
150 gr. Tagliatelle
2 eetl. Olijfolie
150 gr. Zalmfilet
300 gr. Broccoli
Rauwkost met yoghurt dressing
Zout
Peper
Bereiding
Maak van de broccoli kleine roosjes.
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de zalm goudbruin.
Broccoliroosjes in ruim kokend water met zout in 3 minuten beetgaar koken, afgieten en in het vergiet laten uitlekken.
Tagliatelle over twee borden verdelen, de zalm erop scheppen en naast de broccoli serveren. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Serveertip: Serveer naast de tagliatelle en zalm een schaaltje rauwkost met yoghurt dressing voor een frisse smaak.
Bevat per portie: 21 gram koolhydraten en 400 gram calorieën.
Meer informatie over koolhydraatarme diëten: Koolhydraatarme Diëten
Bekijk meer Koolhydraatarm recepten